41,7446$% 0,37
48,2818€% 0,58
5.325,20%-1,69
9.053,00%-2,01
10.726,98%-0,27
5054774฿%-1.51744

DEVA Partisi Çorum İl Başkanı Orhan Vargeloğlu 2020 – 2021 Eğitim Öğretim döneminin bitmesi nedeni ile açıklama yaptı.
Vargeloğlu ;
Sevgili öğrenci kardeşlerim, karne günleri öğrencilik hayatının en önemli günleridir, koca bir senenin sonuçlarını alma günleridir.
Sevgili öğrenci kardeşlerim sizleri tebrik ediyorum.
Karne dönemi geldiğinde biz anne ve babalar heyecanlı bir bekleyişe gireriz. Bu sene pandemi nedeni ile maalesef çocuklarımız okullardan uzak kaldı, bizler ve çocuklarımız buruk bir eğitim öğretim yılı geçirdik.
Biz anne ve babalar olarak unutmayalım;
Biz, bizden evvelkilerin ekip biçtikleriyiz. Bizden sonraki nesillerde bizim çabalarımızın ürünü olacaktır.
Biz anne ve babalar aynı zamanda çocuklarımızın evdeki öğretmenleriyiz, bizlerin içinde olmadığı bir eğitim süreci kaliteli olmaz, geleceğimize daha güvenli bakabilmemiz, çocuklarımızın aldığı eğitim kalitesine bağlıdır.
DEVA Partisi olarak, ülkemizin aydınlık geleceğine inancımız tamdır.
Hep birlikte el ele daha aydın bir geleceğe ulaşmak dileğimle iyi tatiller dilerim.
7 SORUDA UYKU APNESİ TESTİ!