39,7257$% 0.16
45,8826€% 0.2
4.295,44%0,13
7.049,00%-0,35
9.203,37%1,11
3964992฿%-3.41884
Siyasi parti ilçe başkanın ortağı ve ilçe başkan yardımcısı tacizden mahkemelik oldu.
Çorum’un en büyük ilçelerinden birisinde MHP İlçe Başkan yardımcılığı görevini yürüten H. S. Müzik öğretmeni B. A isimli kadını taciz suçundan mahkemelik oldu.
Edinilen bilgiye göre H. S. Müzik Öğretmeni B. A ‘yı darb ettiği ve akabinde ise taciz ettiği ileri sürülerek hakkında adli makamlarca işlem yapıldı.
ÖĞRETMEN TEHDİTMİ EDİLDİ?
Öte yandan olay mahkemeye intikal edince ilçe başkanı O. Ö devreye girerek H. S.isimli MHP İlçe Başkan yardımcısı hakkındaki şikayetinden vaz geçmesi için B.A’yı tehdit ederek davadan geçirmeye çalıştığı konuşulurken taciz konusunun kamu davası olarak 2025/5894 dosya numarası ile sürdüğü öğrenildi.
DAHA ÖNCE DE ÖZEL HAYATLARI İLE İLGİLİ SIKINTILARI VARMIYDI?
Oysa O.Ö’nünde daha öncede buna benzer bir girişiminden dolayı ilçede bazı kişiler tarafından darb edildiği ve MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı tarafından kurtarıldığı ilçe halkı tarafından konuşulan konuların başında gelmesi ise bu ilçede neler oluyor sorusunu akıllara getiriyor.
Anket sonuçları,ALAR İLE YILMAZ’I KARŞI KARŞIYA GETİRDİ !..