“STK VE MESLEK KURULUŞLARI İLE
BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

Milletvekili Aday Adayı Çöphüseyinoğlu:
“STK VE MESLEK KURULUŞLARI İLE
BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Aday Adayı Mimar Hasan Levent Çöphüseyinoğlu, sivil toplum kuruluşlarını ve meslek örgütlerini ziyaret ediyor.
Milletvekili olarak parlamentoda görev alması halinde hayata geçireceği projeleri, hedefleri ve Millet İttifakı’nın hükümet protokolü, sorunlara ilişkin çözüm önerileri hakkında bilgi veren Çöphüseyinoğlu, Çorum’un temel sorunlarını çözüme kavuşturmak, şehri geleceğe hazırlamak istediklerini, bu noktada sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket edeceklerini söyledi.
Milletvekili Aday Adayı Çöphüseyinoğlu, beraberinde Eczacı Özden Özkubat ile birlikte Çorum Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat ile sohbet etti.
Ticaret Borsası Meclis Başkanı, aynı zamanda Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Başkan Yardımcısı Muzaffer Fakıoğlu ve birlik yöneticileri ile de bir süre görüşen Çöphüseyinoğlu, çalışmalar, sorun ve talepler hakkında bilgi aldı.
Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal ve birlik yönetim kurulu üyeleri ile de görüş alışverişinde bulunan Çöphüseyinoğlu, esnafın ve Çorum’un temel sorunlarını dinledi. ÇESOB ziyaretinde CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Tuncay Polat da hazır bulundu.
Çöphüseyinoğlu, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Sarıaslan ile de sohbet ederek hedefleri, amacı ve seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.