MİLLETVEKİLİ CEYLAN VALİYE KIZIP TÖRENİ TERK ETTİ!

Çorum’da Kadeş Meydanı’nda düzenlenen Valilik Turnuvası ve Amatör Spor Kulüpleri Malzeme dağıtım töreninde protokol krizi yaşandı. Valinin çok sayıda sporcuya ödül vermesi vekili kızdırdı.

ÖDÜL DAĞITIMI SIRASINDA OLDU

Alınan bilgiye göre, törende Vali Mustafa Çiftçi ile AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan arasında yaşanan tartışma sonrasında AK Parti heyeti tören alanından ayrıldı.

BUNLARIN HEPSİNİ SEN VER ÇIKIŞI

Törende ilk ödülleri vermek üzere futbol branşında dereceye giren takımlar için Vali Mustafa Çiftçi davet edildi. Vali Çiftçi ilk dört sırayı alan takımların kupa ve madalyalarını verdikten sonra tekrar yerine geçti.

VEKİLDEN 'VALİYE' İLGİNÇ SÖZLER

Bu sırada sonraki ödüller için Ahmet Sami Ceylan davet edildi. Bu anonsun ardından Ahmet Sami Ceylan, Vali Mustafa Çiftçi’ye dönerek ‘Bunların hepsini de sen ver’ sözleriyle çıkışta bulundu.

BELEDİYE BAŞKANI DEVREYE GİRDİ

Gelişme üzerine devreye Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın girdi. Aşgın, Ceylan’ı elinden tutarak tekrar tören alanına davet etti. Ceylan ilk olarak dördüncü olan takımın madalyalarını verdikten sonra diğer takımların ödüllerini vermeden yeniden protokolde kendisine ayrılan yere geçti. Burada da Vali Mustafa Çiftçi ile karşılıklı konuşma olduğu gözlendi.

CEYLAN VE AK PARTİLİLER AYRILDI

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın sporculara ödüllerini vermesinden sonra Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve beraberinde törene katılan AK Parti Merkez İlçe Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve İl yönetiminden bazı isimler toplu olarak tören alanından ayrıldı.