SİLAHLI SALDIRIDA YAŞAMINI YİTİRDİ!

Çorum'da meydana gelen silahlı saldırıda Musa Kurt isimli bir genç hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Olay Ulukavak Mahallesi Pazartesi Pazarı'nda yaşandı.

2'Sİ KIZ 4 KİŞİ SALDIRDI!

Alınan bilgiye göre; sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobilden inen 2'si kız 4 kişi, pazar alanında yürümekte olan Musa Kurt ve F.C.Ç'ye pompalı tüfeklerle ateş ettikten sonra aynı araçla olay yerinden kaçtı.

POLİSLER ATEŞ AÇTI AMA…

Bu sırada bir eylem için bölgede bulunan polis ekipleri, kaçan aracın lastiklerine ateş etti ancak 4 zanlı, araçla olay yerinden kaçmayı başardı. Olayın anons edilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ECZACI VE DOKTOR VARDI

Silahlı saldırıda yaralanan iki kişiye, çevredeki bir eczanenin çalışanları ile sağlık ocağı görevlileri ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, sağlık ekiplerince ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki bir özel hastaneye sevk edildi.

1 GENÇ YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaralılardan Musa Kurt, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öte yandan saldırganların ateşlediği tüfekten çıkan mermilerin, çevredeki bir eczanenin vitrinine de isabet ettiği tespit edildi. Polis ekipleri, olayın ardından kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.