[Eğitim](https://www.haberci19.com/haber/egitim/) 

# MÜFİT CAN SAÇINTI’NIN “BEN ÖDÜLE KARŞIYIM :)” PERFORMANSI İLE BİLİŞİM 500 ÖDÜL TÖRENİ 8 EYLÜL’DE

 

Türkiye’de bilişim sektörünün ciroları itibariyle en büyük 500 şirketini genel ve faaliyet gösterdikleri kategorilere göre sıralayarak pazar hakkında öngörü ve özellikleri belirleyen İlk 500 Bilişim…

 

Haber: [Cuma Şahin](https://www.haberci19.com/author/haberci/) Yayın: 6 Eylül 2021, 19:02 Güncelleme: 26 Nisan 2023, 16:22

![MÜFİT CAN SAÇINTI’NIN “BEN ÖDÜLE KARŞIYIM :)” PERFORMANSI İLE BİLİŞİM 500 ÖDÜL TÖRENİ 8 EYLÜL’DE](https://www.haberci19.com/wp-content/uploads/2021/09/1630923672_Mu__fit_Can_Sa____nt__-2.jpg)

![](https://www.haberci19.com/wp-content/uploads/2021/09/1630923674_Taylan_Dedeog__lu-1024x1024.jpg)

 

![](https://www.haberci19.com/wp-content/uploads/2021/09/1630923672_Mu__fit_Can_Sa____nt__-2-1024x1024.jpg)

 

 

Türkiye’de bilişim sektörünün ciroları itibariyle en büyük 500 şirketini genel ve faaliyet gösterdikleri kategorilere göre sıralayarak pazar hakkında öngörü ve özellikleri belirleyen **İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye 2020 Araştırması**’nın sonuçları **8 Eylül** **Çarşamba günü** gerçekleştirilecek törende açıklanacak. Törende, bilişim dünyasının en iyileri ödüllerini alırken Bilişim 500 araştırmasını gerçekleştiren **M2S Araştırma Pazarlama Şirketi’nin Genel Müdürü Özlem Unan** sektöre ilişkin son derece önemli veriler de paylaşacak.

 

KoçSistem ana sponsorluğunda bu yıl ilk kez “fijital” (fiziksel ve dijital) olarak gerçekleşecek olan Bilişim 500 Ödül Töreni, Sanatçı-Bilişimci Taylan Dedeoğlu’nun solo gitar performansı ile saat 17:00’da başlayacak. **M2S Araştırma ve Pazarlama Hizmetleri A.Ş Genel Müdürü Özlem Unan**’ın ilk olarak sektör rakamlarını paylaşacağı Bilişim 500 Ödül Töreni’nin açılış programında, **KoçSistem Genel Müdürü** **Mehmet Ali Akarca,** **T.C.** **Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurul Üyesi Dr. Hakan Yurdakul**, **T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır**, **T.C.** **Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan,****T.C.** **Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç******konuşmaları ile yer alacak.****Ödül töreninin hemen öncesinde ise **‘Mandıra Filozofu’** olarak****tanınan**Müfit Can Saçıntı “Ben Ödüle Karşıyım :)”** konuşması ile izleyicilerle buluşacak.

 

Bu yıl 22.’si düzenlenecek, Bilişim500’ün ödül töreninde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Ödül töreni programını [www.bzetkinlik.com](http://www.bzetkinlik.com/) adresinden dijital ortamda izleyebilirsiniz.

Canonical: https://www.haberci19.com/2021/09/06/mufit-can-sacintinin-ben-odule-karsiyim-performansi-ile-bilisim-500-odul-toreni-8-eylulde/
