DOLAR

41,6152$% 0,24

EURO

48,8313% 0,44

GRAM ALTIN

5.205,30%0,93

ÇEYREK ALTIN

8.711,00%0,61

BİST100

10.858,52%-2,02

BİTCOİN

5110603฿%2.15979

Çorum AÇIK 19°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Kaya.” Konu yanlış anlaşıldı”

Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, 16 Ağustos 2016 Salı günkü İl Genel Meclisi olağanüstü toplantısında yapmış olduğu konuşmasının yanlış anlaşıldığını belirtti.

halil-ibrahim-kaya-çorum-il-genel-meclisi-başkanı-1Halil İbrahim Kaya’nın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: 18 Ağustos 2016 Perşembe günü Çorum basın ve yayın organlarında, Belediye Başkanlığı Basın Bürosunca yapılan açıklamada, 16 Ağustos 2016 Salı günkü İl Genel Meclisi olağanüstü toplantısında yapmış olduğum konuşmada, Belediye Başkanlığının, mıcır alımında Milletvekillerimizin ve Valimizin pres yaparak ikna edildiği yönündeki açıklamam yanlış değerlendirilmiştir.
Halbuki bu konuşmamda İl Genel Meclis Başkanı olarak, düşük bedelle mıcır alma girişiminde, Belediye Başkanımızın, Milletvekillerimizle, Valimizle ve İl Başkanımızla kolektif olarak ikna edildiğini ifade etmeye çalıştık. Nitekim resmi de olsa bir kurum ya da kuruluştan maliyetine mıcır ya da başka bir ürün almak, o kurumun başındaki kişinin ikna edilmesinden geçmektedir. Açıklamam, İl Özel İdaresi ve Belediye arasındaki alışverişin karşılıklı fedakarlık ölçüsünde yapıldığını belirtmek amaçlı bir konuşmadır. Açıklamam, Çoruma hizmet noktasında şehrimizin tüm dinamiklerinin kolektif çalışmasını paylaşmak amaçlı olduğu net olarak ortadadır. Konunun başka şekilde anlaşılması ve cevabi yazı niteliğinde basında yapılan açıklama yazısının şahsımı fazlasıyla üzdüğünün kamuoyunca bilinmesini takdirlerinize arz ederim.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli
blank

Sıradaki haber:

Viraja hızlı girdi ve 4 yaralı